Call us
Copywriting

Copywriting

Content Shapers

Copywriting die jouw doelgroep begrijpt

Je website, nieuwsbrief of sociale media voorzien van passende teksten is geen gemakkelijke klus. Je moet rekening houden met je doelgroep, je platform, je schrijfstijl. Als dat allemaal te ingewikkeld klinkt voor jou kan je beroep doen op onze copywriters. Wat doet een copywriter dan precies? Onze copywriters schrijven boeiende teksten die jouw doelgroep zullen bijblijven.

Website teksten schrijven

Iedereen die een website maakt heeft nood aan tekst op zijn website maar hoe begin je nu met het schrijven van al deze teksten? Niet iedereen vindt het even simpel om zomaar een tekst uit z'n mouw te schudden daarom kan jij rekenen op de hulp van onze copywriters. Onze copywriters kunnen je helpen om je tekst beter leesbaar te maken, beter te doen scoren in google's zoekmachine en je doelgroep echt te raken. Bij de Shapers zijn onze copywriters constant bezig met het optimaliseren van zowel eigen website teksten als die van klanten wat er voor zorgt dat wij een heleboel ervaring hebben hierin.

blog

Blog

Blogs zijn een populaire manier om nieuws op jouw website te delen, wil jij ook graag gebruik maken van een blog? Het schrijven van een blog is een vak apart, je wilt je doelgroep de volledige posts doen lezen en dat is geen gemakkelijke opdracht, gelukkig staan ook hier onze copywriters klaar voor jou. Onze copywriters zorgen dat jouw blogpost wordt gevonden, tot het einde wordt gelezen en daarna je lezers nog overbrengt naar actie.

Ben je al overtuigd?


Onze shapers

contentshaperssocialshaperswebshaperspublishapers

Volg ons!

FacebookInstagramLinkedIn
TiktokYoutube
Copyright © 2022 - De Shapers. All rights reserved. Cookiebeleid - Privacybeleid - Algemene voorwaarden
Website by   de Shapers, we shape your story
edit afsluiten