Call us
Social Shapers

Social Shapers

We Share your story


Social media uitbesteden

Bereikbaar of vindbaar zijn op Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok,… is als bedrijf belangrijk. Maar de meesten hebben hier geen tijd voor. Je social media uitbesteden aan een professional, is dan iets om over na te denken. De online marketing van je bedrijf is een belangrijk aspect om mensen te lokken naar je website of webshop. Uit ervaring weten wij bij de Shapers dat aanwezig zijn op social media een "must" is. Zo kunnen jouw potentiële klanten een eerste indruk vormen in wat je als bedrijf doet, welke producten of diensten je verkoopt of voor wie je allemaal al hebt gewerkt. Jouw social media uitbesteden aan de Shapers is dus een goede zaak. Wij als "social media agency" nemen die last uit jouw handen en zorgen ervoor dat jij aanwezig bent op al deze platformen met de juiste boodschap voor jouw doelgroep.

facebook advertenties maken

Advertenties maken

Naast de gewone berichten op je social media, heb je bij Facebook of LinkedIn ook advertenties. Dit zijn eigenlijk betalende berichten die je kan inzetten. Deze berichten kan je naar een bepaalde doelgroep richten om zo meer mensen op je site of shop te krijgen. Deze doelgroep zal veel geïnteresseerder zijn in wat je doet en dus ook rapper ingaan op wat je wil aanbieden. Daarnaast analyseren wij ook deze campagnes en passen wij aan waar nodig, zodanig dat jouw online marketing nog beter wordt. Daarom is je social media uitbesteden aan een professional met als onderdeel het investeren in advertenties zeker te overwegen aan te pakken.

schrijven content

plannen en raporteren

Bij social media is het belangrijk dat je weet wat je online gaat zetten zodanig dat je online marketing optimaal kan opbrengen. Na een eerste kennismaking bouwen we samen een content kalender op zodanig dat jouw inbreng zeker gehoord wordt. Zo bepalen we wat, wanneer en op welk platform we gaan posten. Zo kunnen we een mix creëren van leuke filmpjes, foto’s en producten en bedrijfsgerelateerde content. Je kan zelf deze content aanleveren of de Shapers zorgen voor deze content. Een content kalender is dus een fundamenteel onderdeel van jouw social media marketing.

Everybody wants to rule the social media

klaar voor een ontmoeting?

Naast jouw social media uitbesteden, posten maken, advertenties voor jouw social media opstellen of een contentplanning maken, doen we ook nog:


Onze shapers

contentshaperssocialshaperswebshaperspublishapers

Volg ons!

FacebookInstagramLinkedIn
TiktokYoutube
Copyright © 2022 - De Shapers. All rights reserved. Cookiebeleid - Privacybeleid - Algemene voorwaarden
Website by   de Shapers, we shape your story
edit afsluiten