Call us
Publi Shapers

Publi Shapers

We print your story


Offline marketing

Offline marketing, wat is dat? Dit is eigenlijk alles die jou bekent maakt buiten de online wereld, offline dus, in de echte wereld. Het is eigenlijk alles die gedrukt of bedrukt kan worden. Een affiche, een advertentie in de krant, een reclame spotje voor tv of radio,... allemaal voorbeelden die zorgen dat je ook bekent geraakt naast je website of social media. Bij de Shapers helpen we je graag met het uitvoeren van al jouw offline plannen.

Events en Beurzen

Affiche, belettering, banners,…

Het ontwerpen van een goede flyer of affiche is niet eenvoudig. Gelukkig staan we bij de Shapers tot jouw dienst. Doordat we ook kennis hebben van foto- en videografie kunnen we ook instaan voor het maken van jouw content. Zo creëren we 1 geheel, 1 huisstijl over alle verschillende platformen heen doorgetrokken wordt zodat jouw doelgroep je overal herkent.

schrijven content

Events en Beurzen

Wij hebben ook ervaring met het maken van publiciteit voor events. Dit zowel voor reclamedoeleinden als op het event zelf voor de aankleding van de standen. Heb je een leuk idee om iets aan de bezoekers te geven of wil je spandoeken of flyers voor op je stand of een interactieve TV om meer informatie mee te delen? Dan zullen de Shapers jou bijstaan om dit te realiseren en uit te werken.

Wake me up before you print

Ben je al overtuigd?

Naast jouw offline marketing, logo, huisstijl of ander offline mogelijkheden voor events en beurzen, doen we ook nog:


Onze shapers

contentshaperssocialshaperswebshaperspublishapers

Volg ons!

FacebookInstagramLinkedIn
TiktokYoutube
Copyright © 2022 - De Shapers. All rights reserved. Cookiebeleid - Privacybeleid - Algemene voorwaarden
Website by   de Shapers, we shape your story
edit afsluiten