Call us
Content Shapers

Content Shapers

We write your story


Content creator

Content creator is zoals het woord het zelf zegt, iemand die content creërt (bijvb de inhoud van een webpagina of drukwerk). Dit kan op verschillende vlakken. Het schrijven van een boeiende tekst, het maken van die ene foto of video die tot ieders verbeelding spreekt of ervoor zorgen dat je zeker vindbaar bent in Google. Bij de Shapers helpen we je om jouw content naar een hoger niveau te tillen door de mensen aan te spreken met wat jij verkoopt.

schrijven content

Fotografie

Als er 1 ding is dat bij (potentiële) klanten sneller opvalt, is het beeld. Ze zeggen altijd 1 beeld zegt meer dan duizend woorden. Gebruik passende beelden die alles zeggen over je tekst of jezelf. Fotografie en videografie zijn dus net als teksten ook een belangrijk onderdeel van je content. Heb je nood aan productfoto’s voor je shop of wil je een video creëren die uitlegt wat je doet? Bij de Shapers zorgen wij dat jij het perfecte beeld of video hebt voor je social media post, website of offline marketing.

schrijven content

SEO/SEA

Als je een website hebt zijn dit de 2 belangrijkste woorden die ervoor zorgen dat je website goed scoort bij Google. De Shapers helpen je bij het opmaken van je site op een SEO vriendelijke manier. Wil je bovenaan staan in Google, dan kan dat ook met SEA. Dit wil zeggen dat je een bepaald bedrag betaald om jouw advertentie bovenaan in de top 4 te laten zien. Voor beide onderzoeken we wat de beste kernwoorden zijn om zo hoog mogelijk te scoren in zoekmachines en zo beter vindbaar te zijn op het web.

We got 99 images and the text ain't 1

Ben je al overtuigd?

Naast jouw content creëren, copywrighting, fotografie of de SEO/SEA van jouw website, doen we ook nog:


Onze shapers

contentshaperssocialshaperswebshaperspublishapers

Volg ons!

FacebookInstagramLinkedIn
TiktokYoutube
Copyright © 2022 - De Shapers. All rights reserved. Cookiebeleid - Privacybeleid - Algemene voorwaarden
Website by   de Shapers, we shape your story
edit afsluiten