Call us
Web Shapers

Web Shapers

We build your story


Van Website tot Webshop

Een website is jouw online visitekaartje. Bij de Shapers helpen wij jou dan ook om jouw online voorkomen te realiseren volgens jouw huisstijl. Dit kan van een eenvoudige website tot iets verfijnder of complex project. Wil je daarenboven ook nog eens je producten gaan verkopen, workshops of events organiseren, of producten verhuren? Dan kan je voor een webshop kiezen. Hier is het betalingssysteem, de opvolging van bestellingen en de automatische mailtjes, die ervoor zorgen dat alles geautomatiseerd is en gemakkelijk kan opgevolgd worden, van groot belang. Bij de Shapers zijn wij dan ook gespecialiseerd in het maken van webshops en kan je via ons web management systeem alles makkelijk opvolgen en beheren.

enjin

informatie, verkopen of verhuren

Bij de brainstorm meeting is het altijd interessant om te ontdekken wat je wil bereiken met jouw website. Wil je de mensen informeren over wat je als bedrijf doet of wil je bepaalde producten verkopen of verhuren? Van eenvoudige webpagina tot webshop, events of abonnementensysteem, we kunnen alles wat je nodig hebt voor je ontwerpen en je kan zelf nadien makkelijk beheren en opvolgen. 

schrijven content

Enjin

Dit is het web management systeem waarop alles gebouwd is. Enjin is gemaakt met als doel het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken, voor jou dus! Bij de Shapers is dit dan ook een fundamenteel argument waarom wij het platform gebruiken voor onze websites en webshops. Het gebruiksgemak en het eenvoudig beheren van je eigen site is voor ons zeer belangrijk. Enjin is gemaakt in België,  ideaal, koop lokaal! Enjin is zodanig flexibel dat het met jouw onderneming meegroeit. Niet voor niets dat hun slogan "de digitale motor van jouw onderneming" is. Wil je meer info over dit systeem, ontdek het dan hier.

I’m on a highway to web

Ben je al overtuigd?

Naast jouw website of webshop maken, je design of alles wat errond hoort, doen we ook nog:


Onze shapers

contentshaperssocialshaperswebshaperspublishapers

Volg ons!

FacebookInstagramLinkedIn
TiktokYoutube
Copyright © 2022 - De Shapers. All rights reserved. Cookiebeleid - Privacybeleid - Algemene voorwaarden
Website by   de Shapers, we shape your story
edit afsluiten